Ate van Heusden koppelschiettoernooi 2021

Jaarlijks wordt bij PSV/lifovragen.nl het seizoen afgesloten met het Ate van Heusden Koppelschiettoernooi. Een schutterstoernooi waarbij koppels tegen elkaar strijden op 6 meter afstand. Om en om wordt er op de korf van de tegenstander geschoten en wie na 10 minuten het meest scoort wint. In de ochtend wordt in poules van maximaal 5 koppels gestreden en op basis van de rangschikking wordt het knock out schema ingevuld voor de middag. In de middag geldt, wie wint gaat door en wie verliest ligt eruit. Rond 15.30 werken we naar de finales toe, zowel bij de pupillen als bij de ouderen. De winnende finalisten verdienen een mooie prijs.

Ate van Heusden is de naamgever van het toernooi, omdat hij altijd 3 kernwaarden uitstraalden die terug komen bij dit toernooi:
1: het afstandsschot is de basis van goed korfbal;
2: presteren onder druk kenmerkt winnaars;
3: gezelligheid en winnen in de sport gaan goed samen.

Inschrijven kan via onderstaande invulvelden. Er is een categorie voor pupillen (leeftijd beide schutters tot 12 jaar) en voor koppels waarbij één (of beide) schutter(s) ouder dan 12 jaar is. Vanwege corona kiezen we ervoor om alleen leden, ouders van leden of oud leden van de club en huisgenoten van voornoemde personen toe te staan. Dit jaar zal er géén inschrijfgeld worden gevraagd.

Ate van Heusden Koppelschiettoernooi editie 2021
op zaterdag 17 juli 2021!

Dagprogramma:
10.00 uur opening clubhuis en definitief aanmelden
10.30 uur aanvang toernooi in poules, 10 rondes van 10 minuten
12.30 uur pauze/herindeling
13.00 uur aanvang knock out toernooi
circa 15.15 finale pupillen
circa 15.30 grote finale
16.00 uur prijsuitreiking

Slot Barbeque

Om de dag gezellig af te sluiten bieden we graag een barbeque aan, volledig verzorgd. U kunt genieten van een hapje en een drankje voor slechts €12,50. Direct na de finale zal het vuur worden aangestoken. Aanmelden voor de bbq kan tot 10 juli door onderstaande gegevens in te vullen, ook als je niet meedoet met het toernooi en alleen wil mee eten aanmelden via onderstaand formulier.

Als er vragen zijn over het programma, mail gerust naar toernooi@psvkorbal.nl of app/bel/vraag naar Ferry Visser.

Persoon 1: (*) Leeftijd: (*)
    Persoon 2: (*) Leeftijd: (*)

(*) = verplicht veld

Wie hebben zich reeds aangemeld?