AVH Koppelschiettoernooi 2021

Na een jaar te hebben overgeslagen vanwege corona organiseren we als club dit jaar wel het Ate van Heusden Koppelschiettoernooi. Gezelligheid, strijd, met elkaar, voor elkaar en door elkaar.

Zaterdag 17 juli zijn leden en oud leden van de club van harte welkom om deel te nemen aan het toernooi. Geef je als koppel op, schiet zo goed mogelijk in de poule fase ’s ochtends om vervolgens in de middag de knock out fase te beleven. Winnen is dan doorgaan, verliezen is einde toernooi. Deelname aan het toernooi is dit jaar gratis, geen inschrijfgeld dus voor de schutters.

Dit jaar sluiten we af met een bbq, direct na de finale. Een hapje en een drankje, gezellig op of rondom het terras. Voor €12,50 per persoon kunnen schutters zich aanmelden. Ben jij publiek of kun je alleen met de BBQ aanwezig zijn? Dan kun je je ook aanmelden voor de bbq. Ook daarvoor via het intekenformulier aanmelden.

Méér informatie en aanmelden, volg deze link.

Follow by Email