Scoren voor Spieren – met Danique van der Linden

Hallo allemaal, ik ben Danique en ben 16 jaar oud. Misschien heb je me wel eens gezien bij PSV Korfbal. Ik geef namelijk training aan de F en ik speel zelf in de A.

Sinds kort ben ik kind ambassadeur van Spieren voor Spieren. Samen met Fortuna korfbal en Team NL Korfbal speler ‘Daan Preuninger’ organiseren wij leuke activiteiten voor kinderen met een Spierziekte. Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een Spierziekte. Zelf heb ik ook een Spierziekte, namelijk: hereditaire motorische en sensorische neuropathie (HMSN). In mijn geval houdt dit in dat mijn spierkracht steeds verder afneemt. Met als gevolg dat het lopen steeds moeilijker wordt.

Spieren voor Spieren doet onderzoek naar Spierziekten en wil alle Spierziekten de wereld uit helpen. Dit kunnen ze natuurlijk niet alleen… En daarom hebben ze jullie hulp hard nodig!!

Door geld in te zamelen als club kan er meer onderzoek gedaan worden naar verschillende Spierziekten.
Met de actie ‘Scoren met Daan’ hopen we zoveel mogelijk geld in te zamelen. Samen met de Nederlandse Korfbalverbond en Spieren voor Spieren gaan we met z’n alle zoveel mogelijk doelpunten scoren om daarmee geld in te zamelen voor dit mooie en goede doel.