Scoren voor Spieren – met Danique van der Linden

Hallo allemaal, ik ben Danique en ben 16 jaar oud. Misschien heb je me wel eens gezien bij PSV Korfbal. Ik geef namelijk training aan de F en ik speel zelf in de A.

Sinds kort ben ik kind ambassadeur van Spieren voor Spieren. Samen met Fortuna korfbal en Team NL Korfbal speler ‘Daan Preuninger’ organiseren wij leuke activiteiten voor kinderen met een Spierziekte. Spieren voor Spieren zet zich in voor kinderen met een Spierziekte. Zelf heb ik ook een Spierziekte, namelijk: hereditaire motorische en sensorische neuropathie (HMSN). In mijn geval houdt dit in dat mijn spierkracht steeds verder afneemt. Met als gevolg dat het lopen steeds moeilijker wordt.

Spieren voor Spieren doet onderzoek naar Spierziekten en wil alle Spierziekten de wereld uit helpen. Dit kunnen ze natuurlijk niet alleen… En daarom hebben ze jullie hulp hard nodig!!

Door geld in te zamelen als club kan er meer onderzoek gedaan worden naar verschillende Spierziekten.
Met de actie ‘Scoren met Daan’ hopen we zoveel mogelijk geld in te zamelen. Samen met de Nederlandse Korfbalverbond en Spieren voor Spieren gaan we met z’n alle zoveel mogelijk doelpunten scoren om daarmee geld in te zamelen voor dit mooie en goede doel.

Sponsoren is simpel

Zo werkt het:

  • Via deze link komt je op de algemene pagina: https://linktr.ee/PSVKorfbal;
  • Kies de wedstrijd die je wilt sponsoren;
  • Sponsor €1,- per 3 doelpunten (kies dus een wedstrijd waar veel gescoord wordt);
  • Vul je naam & emailadres in;
  • Op zaterdag 18 december proberen wij tijdens de wedstrijden zoveel mogelijk doelpunten te scoren;
  • Na de wedstrijd ontvang je een betaalverzoek per mail.

Met deze actie sponsor je niet alleen Spieren voor Spieren maar 50% van de opbrengst gaat naar onze eigen club! Wij willen dit geld besteden voor de aanschaf van nieuwe scoreborden. Zo heb jij er zelf ook nog plezier van!🔴⚪
Samen helpen we Spierziekten de wereld uit!

#psvkorfbal #degezelligste #Eindhoven #spierenvoorspieren #scoren