Voorbereiding 2020-2021

2 dagen korfbal als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Mooie kans om met de selectie aan teambuilding te doen, omdat er meer is dan alleen korfbal. Ook een BBQ, een feestavond en om een eigen onderdeel op of rondom het sportpark te organiseren.

Op zaterdag 22 augustus is er ruimte voor maximaal 20 selectieploegen, 1e tot 4e klasse KNKV of uit buitenland gelijkwaardige klassen.
Zaterdagavond een volledig verzorgde BBQ en een gezellige feestavond, binnen de maatregelen die dan van toepassing zijn, zoals de 1,5 meter afstand.
Op zondag 23 augustus is er ruimte voor dameskorfbal topklasse en wedstrijdklasse, ook hier weer maximaal 20 ploegen.

Elke ploeg speelt 2 wedstrijden van ieder 50 minuten, veel speeltijd dus. De tegenstander van de tweede wedstrijd is afhankelijk van het resultaat van de eerste wedstrijd. Programma start om 10.00 uur en laatste wedstrijdronde is om 17.00 uur afgerond.

Méér informatie en aanmelden kan via mail naar toernooi@psvkorfbal.nl.

Update 3 juni 2020

De ontwikkelingen rondom Corona virus en maatregelen houden we uiteraard nauwlettend in de gaten. Ondanks de vele onzekerheden bereiden we ons wel voor op het ontvangen van veel korfballiefhebbers tijdens de Voorbereidingsdagen. Een GO/NO-GO beslissing of optie als verzetten van de datum wordt halverwege juli besloten.

De feestavond zal binnen de maatregelen van 1,5 meter afstand van elkaar een vreemd en apart karakter hebben. We zoeken naar creatieve oplossingen om de naam van de gezelligste korfbalvereniging eer aan te doen.

Het overnachten op ons eigen terrein kunnen we als club niet handhaven. Deze optie bieden we dus niet aan in 2020. Verenigingen zullen alternatieven moeten zoeken in de omgeving of naar huiswaarts moeten keren.

Aantal teams Zaterdag
VOL
Animo, Blauw Wit (Kloetinge), DKB, Keizer Karel, KV Hoogkerk, KV Triade, PSV/lifovragen.nl,
Ready ’60, RKC, SDO (Veldhoven)
Aantal teams Zondag
Nog ruimte voor 3 ploegen.
Altior, Dakos, Diosa, Flamingo’s, Fortuna ’74, JES, KV Rooi, KVC (Klimroos/VVO Combinatie), Oranje Wit, Swift
Aantal scheidsrechters zaterdag0
Aantal scheidsrechters zondag1