Voorbereidingsdagen ’21-’22

Wat willen we graag weer vol aan de bak. In het veld, rondom het veld, in het clubhuis voor en achter de bar. Nog even geduld. Nieuw seizoen misschien nergens meer last van, misschien met enkele beperkingen. Hoe dan ook, wij starten met de voorbereidingsdagen 2021-2022 het nieuwe seizoen. Voor senioren selecties een mooie gelegenheid om strijd en sportiviteit te combineren met gezelligheid en Brabantse gemoedelijkheid. Ben jij erbij, als speler of als vrijwilliger, als scheidsrechter of als publiek, als feestganger of als bbq-er? Je bent welkom.

Het programma:

• Vrijdag 20 augustus ontvangst en training aantal ploegen
  • Zaterdag 21 augustus speeldag gemengd (maximaal 20 ploegen), bbq en feest
  • Zondag 22 augustus speeldag dameskorfbal (maximaal 20 ploegen)

Overnachters krijgen ontbijt. Prijzen voor overnachting en bbq worden nog vastgesteld. Aangemelde teams en scheidsrechters ontvangen rond 15 juli programma.

Aanmelden als ploeg? Willen weten welke deelnemende ploegen? Is er nog ruimte om mee te doen? Programma? Ga naar https://www.psvkorfbal.nl/club/toernooi/. Wil je helpen als vrijwilliger? Meldt je via soc@psvkorfbal.nl. Interesse als scheidsrechter of vragen in het algemeen, mail naar toernooi@psvkorfbal.nl.

Follow by Email