Corona update

laatst gewijzigd 14 januari 2021

Competitie

De veldcompetitie 2020-2021 is gestart in september, maar afgebroken na speelronde 6. Inhaal en vervolg wordt bepaald door KNKV, afhankelijk van maatregelen en in hoeverre contactsporten mogelijk is. De zaalcompetitie is geannuleerd, met uitzondering van de Korfballeague.

Trainingen

Om het risico van verspreiding te beperken zijn er diverse maatregelen genomen en worden die ook strenger of soepeler naar gelang de situatie daar om vraagt. Op dit moment zijn de trainingen binnen niet mogelijk. We trainen beperkt buiten, jeugdploegen zijn dinsdag en donderdagavond welkom. Waar mogelijk zal op zaterdag ook een programma worden aangeboden. Houd de berichtgeving via WhatsApp in de gaten.

Registratie

Om na te kunnen gaan wie wanneer aanwezig is geweest bij activiteiten is registratie van belang. Als er besmettingsgevaar is, kunnen we gegevens overleggen met de plaatselijke ggd.

Bij binnenkomst van het clubhuis van PSV-Korfbal dient u zich te registreren. Dit geldt ook voor het terras voor het clubhuis. In en rondom het clubhuis hangen QR-codes waarmee u zich digitaal kan registreren.
U kunt dat ook doen via deze link: https://www.psvkorfbal.nl/registratie

Douchen

Kleedkamers zijn niet of beperkt open. PSV/lifovragen.nl is voorstander van douchen, het is gezond en fris. Ga snel douchen, blijf niet praten/spelen in de kleedkamers en volg de richtlijnen van het RIVM.

Shirtjes

De shirtjes van de teams mogen nog steeds gezamenlijk gewassen worden, hierin is niets veranderd. Lever ze daarom direct na de wedstrijd in bij de ploeg begeleider of speler die aan de beurt is om te wassen.

Uitwedstrijden

Vervoer

Voor vervoer naar uitwedstrijden zullen waarschijnlijk personen van verschillende huishoudens bij elkaar in de auto moeten zitten, volg hierbij de richtlijnen van het RIVM. Denk aan mondkapjes.

Corona regels andere verenigingen

Indien u naar een andere vereniging gaat, verzoeken wij u de aanwijzingen van die verenging te volgen. We krijgen soms mails van andere verenigingen hoe zij daar mee omgaan, maar deze gaan we, om onduidelijkheid te voorkomen, niet publiceren of verspreiden. Mocht u vragen hebben dan kunt u die op het sportpark ter plekke stellen aan een van de vertegenwoordigers van die vereniging.

Follow by Email