Corona update – competitie start

Competitie start

De competitie start dit weekend en we krijgen vanuit de vereniging vragen hoe we nu omgaan met Corona.
Daarom hier een kleine Corona update en het antwoord is simpel: we volgen de richtlijnen van het RIVM.

Registratie

Bij binnenkomst van het clubhuis van PSV-Korfbal dient u zich te registreren. Dit geldt ook voor het terras voor het clubhuis. In en rondom het clubhuis hangen QR-codes waarmee u zich digitaal kan registreren.
U kunt dat ook doen via deze link: https://www.psvkorfbal.nl/registratie

Douchen

PSV-Korfbal/lifovragen.nl is voorstander van douchen, zeker bij uitwedstrijden. Ga snel douchen, blijf niet praten/spelen in de kleedkamers en volg de richtlijnen van het RIVM.

Shirtjes

De shirtjes van de teams mogen nog steeds gezamenlijk gewassen worden, hierin is niets veranderd.

Uitwedstrijden

Vervoer

Voor vervoer naar uitwedstrijden zullen waarschijnlijk personen van verschillende huishoudens bij elkaar in de auto moeten zitten, volg hierbij de richtlijnen van het RIVM.

Corona regels andere verenigingen

Indien u naar een andere vereniging gaat, verzoeken wij u de aanwijzingen van die verenging te volgen. We krijgen soms mails van andere verenigingen hoe zij daar mee omgaan, maar deze gaan we, om onduidelijkheid te voorkomen, niet publiceren of verspreiden. Mocht u vragen hebben dan kunt u die op het sportpark ter plekke stellen aan een van de vertegenwoordigers van die vereniging.

Follow by Email