Start Kangoeroe Klup

kangoeroe-klup

Iedere zaterdag van 10:00 – 11:00 uur!

Gedurende de zomermaanden juli en augustus kunnen de kangoeroes vrij rondspringen in het wild, op vakantie, op de camping of lekker thuis. De kangoeroeleidsters gaan weer leuke spelletjes bedenken en zien de kinderen graag weer vanaf zaterdag 5 september.

Alle kinderen van 3 tot 6 jaar (ook niet-leden) zijn van harte welkom! Bij de Kangoeroe Klup leren kinderen spelenderwijs bewegen en raken ze vertrouwd met een bal. Plezier en lekker bewegen staan tijdens de speluurtjes centraal.

Iedere zaterdag worden er van 10 tot 11 uur leuke trainingen georganiseerd. Kinderen actief op het veld, waarbij ze rennen, springen, huppelen, met bal spelen en allerlei spelletjes spelen onder begeleiding. De ouders gezellig toekijkend vanaf terras. Natuurlijk houden wij allemaal rekening met de maatregelen van het RIVM en vragen daarom de ouders ook onderling 1,5 meter afstand te houden.

Kangoeroe Klup proeflessen

PSV/lifovragen.nl organiseert proeflessen. Lijkt het jou en je kind leuk om aan te sluiten en lekker te bewegen? Meld je dan aan en stuur een mail naar stc@psvkorfbal.nl.

Algemene info: https://www.psvkorfbal.nl/club/

Follow by Email