Korfbalclinics & Schoolkorfbal

PSV/lifovragen.nl biedt graag korfbalclinics aan voor scholen, jeugdbewegingen, kinderopvangcentra en andere geïnteresseerden. Deze clinics hebben een speels karakter, aangepast op de doelgroep. Zowel mogelijk op het sportterrein van de club als op locatie. In 40 tot 60 minuten per clinic wordt kennisgemaakt met de basisbeginselen van de korfbalsport en wordt bovenal met veel plezier gespeeld met bal, korf en elkaar.

Voor regulier onderwijs zijn de kosten van de clinic voor de club. Voor overige instanties is de prijs in overleg. De afgevaardigde trainer van de club is altijd een gediplomeerde trainer, die mogelijk wordt bijgestaan door spelers van de club.

Méér informatie of een aanvraag indienen, vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Jaarlijks wordt er ook een schoolkorfbaltoernooi georganiseerd. In 2023 is dat op zondag 26 maart. Meer informatie leest u hieronder. Aanmelden voor dit toernooi kan via de contactpersoon van de school of door de gegevens van de ploeg in het contactformulier hieronder te vermelden.

Leeftijdscategorieën: groep 3/4 (6-7 jaar), groep 5/6 (8-9 jaar), groep 7/8 (10-11 jaar)
    Aanvang 10.00 uur, einde rond 15.30 uur