We mogen steeds wat meer

Opstart van de trainingen

Alleen trainingen

De regering versoepelt steeds meer. Dat is goed nieuws, we mogen weer méér aan de gang! Dat geldt voorlopig wel nog alleen voor trainingen en met een aantal regels en beperkingen om het voor iedereen veilig te houden. Wij hoeven dit gelukkig niet allemaal zelf te verzinnen, maar worden we heel goed ondersteund door gemeente Eindhoven, die ook zorgt voor de richtlijnen waaraan we ons moeten houden.

Regels en voorwaarden

Wat we gaan doen en hoe we dat gaan doen leg ik hieronder uit:

• Clubhuis blijft gesloten, toilet alleen bij nood gebruiken. Advies om thuis eerst naar de toilet te gaan. Ook de kleedkamers kunnen niet gebruikt worden. Thuis omkleden en douchen.
  • Ouders kunnen niet op het sportpark wachten. Kinderen moeten óf op eigen gelegenheid komen, of gebracht en gehaald worden (kiss&ride). Wij zorgen ervoor dat dit veilig kan gebeuren.
  • Iedereen die komt trainen, ontsmet vóór en na de training je handen. Wij zorgen voor faciliteiten.
  • Voor de kinderen t/m 18 jaar geldt tijdens training géén beperking van 1,5 meter afstand tussen elkaar, wel afstand houden van de trainer. Vanaf 19 jaar geldt de 1,5 meter onderling wel tijdens de training.
  • Je kunt na de training niet op het sportpark blijven “hangen”. Dus na de training meteen naar huis om ruimte te maken voor de volgende groep. Graag maximaal 10 minuten voordat de training begint aanwezig zijn.
  • Wij zorgen ervoor dat er gedurende de trainingen steeds iemand aanwezig is voor calamiteiten of gewoon voor het plakken van een pleister.

Schema

18:00 uur – 19:00 uur: D t/m F
18:15 uur – 19:15 uur: C1
19:30 uur – 20:30 uur: B1 + B2
19:45 uur – 20:45 uur: A1 + A2
20:45 uur – 22:15 uur: Senioren selectie
Alleen donderdag 19:15 – 20:15 Combi Fit

De Kangoeroes op zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.00 uur. Er zijn dan ook PSVaardigheden, extra trainingen voor de jeugd gericht op techniek en behendigheid.

Ondanks de beperkende maatregelen zijn we blij dat we weer fijn de wei in kunnen. We willen dan ook iedereen vragen om je aan de maatregelen te houden en rekening te houden met elkaar. Alleen op die manier zorgen we er samen voor dat het zo snel mogelijk weer een beetje “normaal” kan worden.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn, dan kun je met betrekking tot de trainingen contact opnemen met Hans Kester, voor alle overige vragen met ondergetekende. Wij wensen iedereen veel plezier met trainen.

Namens het bestuur van PSV/lifovragen.nl
Maarten de Rooij