Voorbereiding 2021-2022

PSV/lifovragen.nl heeft een rijke historie aan toernooien. Sinds de aanleg van kunstgrasvelden is er een nieuwe koers ingezet, met als visie een goede voorbereiding mogelijk maken voor spelers, scheidsrechters en de mogelijkheid creëren voor coaches om naar de beste teamsamenstellingen te werken. We faciliteren als club in goede randvoorwaarden, zowel tijdens als rondom de wedstrijden.

Normaliter is er gelegenheid om er een compleet weekend van te maken, met training op vrijdagavond, BBQ en feestavond op zaterdag en ruimte voor eigen invulling op dag(delen) dat de teams geen wedstrijden hebben. Vanwege de Corona maatregelen is de editie 2021 sober en beperkt:

Zaterdag 21 augustus: wedstrijden gemengd korfbal, bbq en terras open tot 22.30 uur
Zondag 22 augustus: wedstrijden dameskorfbal, terras open tot 18.00 uur

De formule van het wedstrijdprogramma is eenvoudig: een poule bestaat uit 4 teams, elk team speelt twee wedstrijden van 50 minuten, bij gelijkspel na reguliere speeltijd volgt golden goal verlenging. De tegenstander van de tweede wedstrijd is afhankelijk van het resultaat van de eerste wedstrijd, winnaars tegen elkaar en verliezers tegen elkaar.

Editie 2021 Het (voorlopige) programma/uitslagen:

Zaterdag 21 augustus

Zondag 22 augustus