Voorbereiding 2021-2022

PSV/lifovragen.nl heeft een rijke historie aan toernooien. Sinds de aanleg van kunstgrasvelden is er een nieuwe koers ingezet, met als visie een goede voorbereiding mogelijk maken voor spelers, scheidsrechters en de mogelijkheid creëren voor coaches om naar de beste teamsamenstellingen te werken. We faciliteren als club in goede randvoorwaarden, zowel tijdens als rondom de wedstrijden.

Er is gelegenheid om er een compleet weekend van te maken, met training op vrijdagavond, BBQ en feestavond op zaterdag en ruimte voor eigen invulling op dag(delen) dat de teams geen wedstrijden hebben. Vanwege de Corona maatregelen was de editie 2020 beperkt tot wedstrijdprogramma. In 2021 hopen we weer het volledige programma te mogen aanbieden.

Vrijdag 20 augustus – zaterdag 21 augustus – zondag 22 augustus 2021
Start het seizoen met een goede voorbereiding, sportief en sociaal, strijd en gezelligheid!
Meld je op tijd aan!

De formule van het wedstrijdprogramma is eenvoudig: een poule bestaat uit 4 teams, elk team speelt twee wedstrijden van 50 minuten, bij gelijkspel na reguliere speeltijd volgt golden goal verlenging. De tegenstander van de tweede wedstrijd is afhankelijk van het resultaat van de eerste wedstrijd, winnaars tegen elkaar en verliezers tegen elkaar.

De voorbereiding voor editie 2021 start in januari. Vanaf dan kunnen teams en scheidsrechters zich inschrijven via het contactformulier hieronder.
Inschrijven is mogelijk tot 1 juni of zoveel eerder als dat het aantal van 20 teams is bereikt (per speeldag). Zaterdag is de speeldag voor gemengde teams, niveau (reserve) overgangklasse tot 3e klasse. Zondag is de speeldag voor dameskorfbal van Topklasse tot 2e klasse.

(*) = verplicht veld

Aangemelde teams editie 2021

Update 23 februari 2021

Zaterdag 21 augustus (maximaal 20 ploegen, nog 2 plaatsen vrij)