Voorbereiding 2020-2021

PSV/lifovragen.nl heeft een rijke historie aan toernooien. Sinds de aanleg van kunstgrasvelden is er een nieuwe koers ingezet, met als visie een goede voorbereiding mogelijk maken voor spelers, scheidsrechters en de mogelijkheid creëren voor coaches om naar de beste teamsamenstellingen te werken. We faciliteren als club in goede randvoorwaarden, zowel tijdens als rondom de wedstrijden.

Er is gelegenheid om er een compleet weekend van te maken, met training op vrijdagavond, BBQ en feestavond op zaterdag en ruimte voor eigen invulling op dag(delen) dat de teams geen wedstrijden hebben. Vanwege de Corona maatregelen zal de editie 2020 zich beperken tot wedstrijdprogramma.

De formule van het wedstrijdprogramma is eenvoudig, zodoende speelt elk team twee wedstrijden van 50 minuten, bij gelijkspel na reguliere speeltijd volgt golden goal verlenging. De tegenstander van de tweede wedstrijd is afhankelijk van het resultaat van de eerste wedstrijd.

Het programma en aanwijzen scheidsrechters:

Follow by Email