Scheidsrechter & zaalwacht

Om wedstrijden te kunnen spelen is een scheidsrechter nodig. Bij een aantal ploegen worden de scheidsrechters aangewezen door de KNKV, bij andere ploegen worden de scheidsrechters aangwewezen door de thuisspelende club. Wouter de Rooij is binnen PSV/lifovragen.nl actief als aanwijzer.

Gedurende de zaalcompetitie is ook een zaalwacht nodig. Dat kunnen meerderjarige spelers zijn, dat kunnen ook ouders zijn. De taken van een zaalwacht bestaan uit eerste aanspreekpunt voor scheidsrechters en coaches tegenstander, kleedkamers aanwijzen, stand bijhouden, materiaal klaar (laten) zetten en opruimen, orde rondom het speelveld. Meer details over de taken volgen.

Hieronder zijn tabellen te vinden over de aanwijzing van scheidsrechters en zaalwachten bij PSV/lifovragen.nl.

Follow by Email