Meedoen

Meedoen met de leukste sport bij de gezelligste vereniging van Eindhoven? Wil jij (of jouw kind) drie keer gratis mee doen bij PSV/lifovragen.nl en zo kijken of korfballen iets voor jou is? Vul de gegevens* in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

EPSON MFP image

* Gegevens worden uitsluitend gebruikt voor tijdelijke ledenwerfactie en zullen worden verwijderd indien er geen lidmaatschap uit volgt binnen 2 maanden.

PSV/lifovragen.nl on tour
    Ter promotie van korfbal in het algemeen en de vereniging in het bijzonder bezoekt PSV/lifovragen.nl diverse basisscholen om gastlessen te verzorgen. Onderdeel van sportdagen, invulling van gymuurtje, naschoolse opvang, alles is mogelijk. Kinderen gaan ervaren hoe het is om te scoren, baltrucjes uit te voeren, samenwerken, strijd leveren met en tegen elkaar. Ook voor de jongste groepen 1 en 2 is er een speelse en uitdagende les met ‘de dierentuin’, succesbeleving, juffrouw versieren en andere leuke spelletjes. Wil jouw school ook korfballen? Neem dan contact op met Ferry Visser, bestuurslid@psvkorfbal.nl.

Planning 2021
    8 juni Basisschool de Handreiking, groep 3 tot en met 8