Meer dan korfbal

PSV/lifovragen.nl is meer dan alleen sporten, het is een vereniging waar je ook buiten het veld plezier kan maken!

Zo zijn er het hele jaar door activiteiten voor jong en oud, zowel binnen in het clubhuis als daarbuiten. Zo organiseren we bijvoorbeeld een bingo-avond, een spokentocht in het donker, een pub-quiz, een gala-avond, een filmavond, een darttoernooi of gewoon een supergezellige feestavond met live muziek.

Heel bijzonder is ons jaarlijkse jeugdkamp, meestal in de laatste week van de zomervakantie. PSV is namelijk in het bezit van een eigen kampeerterrein in Borkel en Schaft. Hier kun je spelletjes doen in het bos, hutten bouwen, kikkers vangen, kanoën op de Dommel of een dropping lopen in het donker. Ieder jaar is er een leuk thema en ieder jaar wil niemand aan het eind van de week naar huis!