Jeugdkamp

Behalve de sportaccommodatie in Eindhoven is de club ook eigenaar van een stuk grond midden in de natuur in Borkel en Schaft. Dit terrein noemen we ‘De Tubbert’ en is voor veel leden en oudleden een bron van veel plezier en goede herinneringen. Hier worden de jeugdkampen van de club georganiseerd, elk jaar in de laatste week van de schoolvakantie. Daarnaast worden er ook veel weekendjes en vrije dagen besteed op dit terrein.

Met een blokhut voor de algemene voorzieningen en ruimte voor tentjes en caravans is kamperen op de Tubbert een genot, ondanks de wat primitieve omstandigheden. Vroeger moest je het water van ver halen of uit de grond pompen. Tegenwoordig ligt er een tuinslang gekoppeld aan de aansluiting van de naastgelegen boerderij. Opfrissen, toiletgebruik en koken is mogelijk in de blokhut. Elektriciteit is een luxe die is aangelegd enkele jaren terug. Douchen is ook mogelijk, maar zeer beperkt en fris/koud water. Het zijn juist deze omstandigheden, de pure natuur in de omgeving en de vrijheid om veel zelf te ontplooien die het jeugdkamp en het terrein zo uniek maken.

Kijk hieronder naar een film van een jeugdkamp uit 2012. Oude beelden, maar nog steeds goed beeld van hoe het eraan toe gaat. Wil je méér weten van het terrein, het jeugdkamp of de mogelijkheden bespreken om er gebruik van te maken, neem dan contact op met kamp@psvkorfbal.nl.

In 2024 wordt er ook weer een jeugdkamp georganiseerd. Thema dit jaar is Super Mario.

Ga jij mij? Durf jij het aan? Het jeugdkamp van PSV Korfbal, op onze eigen locatie in de natuurgebieden de Malpie, nabij Borkel en Schaft. Op het terrein van de Tubbert 5 dagen spelen, overnachten, overleven. Van zaterdag 10 augustus tot woensdag middag 14 augustus. Voor €75 veel lol, plezier, uitdaging en heel veel mooie herinneringen.

Aanmelden door op de foto te klikken of de QR code te scannen op één van de flyers en posters in het clubhuis.

https://www.youtube.com/watch?v=kVaXcc28fqw

Chat openen
💬 Heb je een vraag?
Hallo 👋
Waarmee kunnen we je helpen?