Voorbereiding 2024-2025

PSV/RM Verkeersdiensten heeft een rijke historie aan toernooien. Sinds de aanleg van kunstgrasvelden is er een nieuwe koers ingezet, met als visie een goede voorbereiding mogelijk maken voor spelers, scheidsrechters en de mogelijkheid creëren voor coaches om naar de beste teamsamenstellingen te werken. We faciliteren als club in goede randvoorwaarden, zowel tijdens als rondom de wedstrijden.

Er is gelegenheid om er een compleet weekend van te maken, met training op vrijdagavond, goede maaltijd en feestavond op zaterdag en ruimte voor eigen invulling op dag(delen) dat de teams geen wedstrijden hebben, waarbij op zondag ook ruimte op het (kunst)grasveld is. Er kan ook worden overnacht, dus goed voor selecties die er een weekend van willen maken! Natuurlijk met ontbijt. En deze editie willen we op vrijdagavond een korte versie van het Koppelschiettoernooi aanbieden aan de liefhebbers. Met elkaar, door elkaar en tegen elkaar strijden en plezier maken.

Zaterdag 24 augustus
wedstrijden gemengd wedstrijdkorfbal
gezamenlijke BBQ en feestavond/terras open tot 01.30 uur
Zondag 25 augustus
Relax ontbijten en opruimen, eventueel aanvullend programma eigen clubtrainer.
Formule 1 Grand Prix van Zandvoort wordt uitgezonden in het Formule 1 café in het clubhuis.
Terras open tot na de prijsuitreiking Formule 1.

Selecties van clubs kunnen reeds op vrijdagavond arriveren, overnachten op het terrein is mogelijk in zelf meegebrachte tenten of caravans/campers. De kleedlokalen blijven ’s nachts open voor sanitair. PSV/RM Verkeersdiensten verzorgt voor de overnachters een eenvoudig ontbijt voordat het wedstrijdprogramma van start gaat.

De formule van het wedstrijdprogramma is eenvoudig: een poule bestaat uit 4 teams, elk team speelt twee wedstrijden van 45 minuten, bij gelijkspel na reguliere speeltijd volgt golden goal verlenging. De tegenstander van de tweede wedstrijd is afhankelijk van het resultaat van de eerste wedstrijd, winnaars tegen elkaar en verliezers tegen elkaar.

Aanmeldingen editie 2024

Er is ruimte voor 24 ploegen in totaal. De reeds aangemelde ploegen voor editie 2024 (16x):
Hoofdklasse/Overgangsklasse: NRC ’22 1 & 2, Meeuwen 1 (België Promoleague)
(res) Eerste klasse: Phoenix 1 & 2, DES 1 & 2, SDO (V) 1 & 2
(res) Tweede klasse: Keizer Karel 1 & 2, Ready ’60 1, PSV/RM Verkeersdiensten 1 & 2, Animo 3
(res) Derde klasse: Skunk 1
Aantal overnachtende ploegen: 5

Wedstrijdprogramma editie 2023

Zaterdag 26 augustus

Chat openen
💬 Heb je een vraag?
Hallo 👋
Waarmee kunnen we je helpen?