Voorbereiding 2023-2024

PSV/lifovragen.nl heeft een rijke historie aan toernooien. Sinds de aanleg van kunstgrasvelden is er een nieuwe koers ingezet, met als visie een goede voorbereiding mogelijk maken voor spelers, scheidsrechters en de mogelijkheid creëren voor coaches om naar de beste teamsamenstellingen te werken. We faciliteren als club in goede randvoorwaarden, zowel tijdens als rondom de wedstrijden.

Er is gelegenheid om er een compleet weekend van te maken, met training op vrijdagavond, BBQ en feestavond op zaterdag en ruimte voor eigen invulling op dag(delen) dat de teams geen wedstrijden hebben, waarbij op zondag ook ruimte op het grasveld is. Eindelijk kunnen we weer het overnachten aanbieden, dus goed voor selecties die er een weekend van willen maken! Natuurlijk met ontbijt voor de overnachters.

Zaterdag 26 augustus
wedstrijden gemengd wedstrijdkorfbal
gezamenlijke maaltijd en feestavond/terras open tot 01.00 uur
Zondag 27 augustus
wedstrijden dames wedstrijdkorfbal en gemengd breedte-/recreatiekorfbal

De formule van het wedstrijdprogramma is eenvoudig: een poule bestaat uit 4 teams, elk team speelt twee wedstrijden van 45 minuten, bij gelijkspel na reguliere speeltijd volgt golden goal verlenging. De tegenstander van de tweede wedstrijd is afhankelijk van het resultaat van de eerste wedstrijd, winnaars tegen elkaar en verliezers tegen elkaar. Opzet bij het breedte/recreatiekorfbal op zondag is wedstrijdjes van 25 minuten en tenminste 3 verschillende tegenstanders.

Editie 2023 vindt plaats op:
Zaterdag 26 augustus –> gemengd korfbal wedstrijdkorfbal (maximaal 24 ploegen)
Zondag 27 augustus –> dameskorfbal wedstrijdkorfbal (maximaal 16 ploegen) en gemengd korfbal recreatie/breedte (maximaal 8 ploegen)

Selecties van clubs kunnen reeds op vrijdagavond arriveren, overnachten op het terrein is mogelijk in zelf meegebrachte tenten of caravans/campers. De kleedlokalen blijven ’s nachts open voor sanitair. PSV/lifovragen.nl verzorgt voor de overnachters een eenvoudig ontbijt voordat het wedstrijdprogramma van start gaat. De prijzen van overnachten en de warme maaltijd op zaterdag worden nog vastgesteld. Informatie hierover volgt ultimo maart.

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier. Vragen of opmerkingen, mail naar toernooi@psvkorfbal.nl.

Update 18 maart 2023
Aangemelde teams zaterdag (nog 1 plaats vrij):
Madjoe 1 & 2, Ready ’60 1, Skunk 1, Erasmus 1 & 2, CKV Excelsior 1 & 2, Fortissimo 1 & 2, Antilopen 1 & 2, SV Phoenix 1 & 2, Fiducia 1, 2 & 3, Fluks 1 & 2, Keizer Karel 1 & 2, PSV/lifovragen.nl 1 & 2
Aangemelde teams zondag dameskorfbal (nog 8 plaatsen vrij):
sc Diosa 1 & 2, DES 1, BMC 1, Melderslo 1, SVOC ’01 1 & 2, SV Oxalis 1
Aangemelde teams zondag recreatie/breedtekorfbal gemengd (nog 8 plaatsen vrij):

Aantal ploegen die blijven overnachten op vrijdag en/of zaterdag: 17

Aangemelde scheidsrechters zaterdag: 6
Aangemelde scheidsrechters zondag:
3