Voorbereiding 2023-2024

PSV/RM Verkeersdiensten heeft een rijke historie aan toernooien. Sinds de aanleg van kunstgrasvelden is er een nieuwe koers ingezet, met als visie een goede voorbereiding mogelijk maken voor spelers, scheidsrechters en de mogelijkheid creëren voor coaches om naar de beste teamsamenstellingen te werken. We faciliteren als club in goede randvoorwaarden, zowel tijdens als rondom de wedstrijden.

Er is gelegenheid om er een compleet weekend van te maken, met training op vrijdagavond, goede maaltijd en feestavond op zaterdag en ruimte voor eigen invulling op dag(delen) dat de teams geen wedstrijden hebben, waarbij op zondag ook ruimte op het grasveld is. Eindelijk kunnen we weer het overnachten aanbieden, dus goed voor selecties die er een weekend van willen maken! Natuurlijk met ontbijt.

Wedstrijdprogramma editie 2023

Zaterdag 26 augustus

Zondag 27 augustus

Zaterdag 26 augustus
wedstrijden gemengd wedstrijdkorfbal
gezamenlijke maaltijd en feestavond/terras open tot 01.30 uur
Zondag 27 augustus
wedstrijden dames wedstrijdkorfbal
terras open tot 18.00 uur

Formule 1 Grand Prix van Zandvoort wordt uitgezonden in het Formule 1 café in het clubhuis.

Editie 2023 vindt plaats op:
Zaterdag 26 augustus –> gemengd korfbal wedstrijdkorfbal (maximaal 24 ploegen)
Zondag 27 augustus –> dameskorfbal wedstrijdkorfbal

Selecties van clubs kunnen reeds op vrijdagavond arriveren, overnachten op het terrein is mogelijk in zelf meegebrachte tenten of caravans/campers. De kleedlokalen blijven ’s nachts open voor sanitair. PSV/RM Verkeersdiensten verzorgt voor de overnachters een eenvoudig ontbijt voordat het wedstrijdprogramma van start gaat.

De formule van het wedstrijdprogramma is eenvoudig: een poule bestaat uit 4 teams, elk team speelt twee wedstrijden van 45 minuten, bij gelijkspel na reguliere speeltijd volgt golden goal verlenging. De tegenstander van de tweede wedstrijd is afhankelijk van het resultaat van de eerste wedstrijd, winnaars tegen elkaar en verliezers tegen elkaar.

Chat openen
💬 Heb je een vraag?
Hallo 👋
Waarmee kunnen we je helpen?