Voorbereiding 2023-2024

PSV/lifovragen.nl heeft een rijke historie aan toernooien. Sinds de aanleg van kunstgrasvelden is er een nieuwe koers ingezet, met als visie een goede voorbereiding mogelijk maken voor spelers, scheidsrechters en de mogelijkheid creëren voor coaches om naar de beste teamsamenstellingen te werken. We faciliteren als club in goede randvoorwaarden, zowel tijdens als rondom de wedstrijden.

Er is gelegenheid om er een compleet weekend van te maken, met training op vrijdagavond, BBQ en feestavond op zaterdag en ruimte voor eigen invulling op dag(delen) dat de teams geen wedstrijden hebben, waarbij op zondag ook ruimte op het grasveld is. Eindelijk kunnen we weer het overnachten aanbieden, dus goed voor selecties die er een weekend van willen maken! Natuurlijk met ontbijt voor de overnachters.

Zaterdag: wedstrijden gemengd wedstrijdkorfbal, bbq en feestavond/terras open tot 01.00 uur
Zondag: wedstrijden dames wedstrijdkorfbal en gemengd breedte/recreatiekorfbal

De formule van het wedstrijdprogramma is eenvoudig: een poule bestaat uit 4 teams, elk team speelt twee wedstrijden van 45 minuten, bij gelijkspel na reguliere speeltijd volgt golden goal verlenging. De tegenstander van de tweede wedstrijd is afhankelijk van het resultaat van de eerste wedstrijd, winnaars tegen elkaar en verliezers tegen elkaar. Opzet bij het breedte/recreatiekorfbal op zondag is wedstrijdjes van 25 minuten en tenminste 3 verschillende tegenstanders.

DATA 2023 WORDT NADER BEKEND GEMAAKT, rond januari hier te lezen.